• 全球知名设计公司 HBA 【概念方案+完整施工图】分享
  • 室内设计必学书单合集
  • 室内设计必学书单合集

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计 [复制链接]

精华 众舍设计 2018-3-12 12:22:01 使用道具 举报 奖励

版权信息:站内会员分享作品,仅供学习与参考,版权为原作者所有。

项目简介


 
 
项目地点
 
湖北
建筑面积
92 ㎡
设计团队
众舍空间设计
联系方式
隐藏内容 [会员查看] 请说明设计师之路看到的
团队二维码

马上注册,高清大图无水印案例任意看!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

主要建材/复合地板、镀锌钢管、文化石
Design / ZONES DESIGN
The nature of space / commercial space
Area / 92㎡
Owner / HuaQi clothing studio
Located location / Wuhan, XuDong
The main building material / flooring, galvanized steel, stone culture
两个70年代的花样姐姐,两个即将不惑却同为新手妈妈的职场女性,曾经彼此欣赏,默契十足的工作搭档,一个梦想成为搜罗全世界的时尚买手,一个梦想开间拥有浓荫小院过简单生活的咖啡老店。她们只为成为更好的自已。
Two 70s pattern sister, two upcoming perplexed but with women in the workplace to new mothers, who enjoy each other, understanding full working partner, collecting a dream of becoming the world's fashion buyers, a dream has the shade of a small hospital bay live a simple life of the coffee shop. They only become better yourself.

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

整个入口设计节制而简练,主要采用了白墙和绿植的结合,此外玄关各处的背景以及logo也为空间增色不少,抬头看到细腻的logo雕花映衬在那素色的墙面之上也真是让人醉心。
Entire entrance control and concise design, the main use of the combination of white walls and green plants, in addition to the entrance around the background and logo for space considerably, looked up and saw the logo on the delicate carved against the background that plain wall also people really obsessed.

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计

湖北省花柒装修设计案例\众舍空间设计



设计师为空间装点的绿植搭配,不仅让人们在进店的第一眼就可以感受到整个服装工作室的浓郁氛围,还为工作室获得了良好的视觉体验和释然光效。工作区是一个内外混合富有层次的整体空间。一个由四边形构成的钢架展示柜上隐藏着一组小方木柜和绿植墙。既让大厅有了一个正面的对立空间,又巧妙分隔了办公区域与阳台休息空间。悬挂在天花板上的照明吊灯从通体黑色的上层空间倾泻而下,从而突出各个区域的灯光氛围。

Designers decorate the space with green plants, not only to get people into the store at first glance you can feel the whole clothing studio rich atmosphere, but also for the studio to get a good visual experience and relieved light effects. Inside and outside the work area is a rich mix of the overall level of space. A hidden by a steel frame consisting of a display cabinet quadrilateral group of small square wooden cabinet and a wall of green plants. Both for the opposition lobby has a positive space and cleverly separates the office area and balcony seating space. Hanging from the ceiling lighting chandelier down from space pouring upper body black to highlight the various regions of the atmosphere light.


123下一页
TA的其他作品查看全部

全部评论/0 条

只有登录之后才可以评论,请点击这里进行登录

0关注

5粉丝

9作品

发布作品
加入收藏 我要分享

分享到微信

打开微信扫一扫即可将网页分享至微信

分享到论坛或者博客

复制
作者的其他作品查看全部
书单合集
发布主题 快速回复 返回列表 联系我们 官方QQ群